Helgmys

Hej!

I morse gick vi upp 7.15, då lille Eddie inte ville sova mer. Jag var så trött att jag knappt kunde lyfta armarna, men när barnen kallar är det ju bara att stiga upp. Albin kom efter oss upp, men var fortfarande trött så han gick och hämtade sin kudde och la sig på soffan. Efter att Eddie hade fått sitt morgonmål med mat somnade han så snällt igen. Men då var ju vi redan uppe och igång, så det var ingen idé att krypa till sängs igen. Jag kan faktiskt tycka att det är skönt att gå upp i skaplig tid, vid ca halv åtta. Då blir dagen lång och man hinner mycket. Men det finns ju gränser med vad som är tidigt och vad som är okej. När Albin var någon månad gammal kunde han vakna halv fem och vägrade somna om. Det var på tok för tidigt för mig. Men, som tidigare nämnt, det var bara att snällt stiga upp.

Till frukost fick Albin risgrynsgröt. Det gillade han! Har en tid varit svårt att få honom att äta, han har sagt nej till allting. Till frukost har han pillat smör från en smörgås. Så det var skönt då han i morse åt risgrynsgröt som en hel karl. :) Själv har jag blivit insnöad på rostbröd. Mmm, så gott det är! Med leverpastej och gurka. Och inget är väl så gott som kall mjölk. Kaffe till frukosten har jag testat några gånger, men det kan jag vara utan. Är ingen morgonkaffedrickare.
 
Nu har Albin sovit middag ute i vagnen. Så nu är det dags för lite mellis.
Tack för mig!
/Sofie

Välkommen till min nya blogg!

Har äntligen tagit mig tid att börja blogga. Det har funnits i mina tankar en lång tid att jag också skulle börja. Läser många andras bloggar och det verkar vara en trevlig sysselsättning. Ska försöka skriva så ofta jag kan om mitt liv, kanske intresserar det någon. :)

Välkommen till min blogg!
/Sofie

RSS 2.0