Garderobkoll

Dags att börja checka av vad barnen har för vinterkläder. Håller tummarna att Eddie kan ha det Albin hade när han var 1 år.  Kikade även runt lite och hittade fina mössor och vantar. Finns ju hur mycket som helst. Dessa hittade jag på hm.se. Skulle passa fint till Eddie.





Albin har fått en ny overall, då den från förra vintern var på tok för liten. Tänk vad han har växt, stora killen.



Det blev en Didriksonsoverall. Jättesnygg!

Vilka vinner?

Nu är det inte långt kvar. Bestämde mig till slut vilka jag skulle rösta på, och jag känner mig nöjd över mitt val. Håller nu tummarna på att de vinner. Vilka tror ni tar hem vinsten?


 


Valdagen

Ja, idag är det dags att lägga sin röst på det man tror är det bästa. Jag tycker det är jättesvårt. Helst skulle jag vilja plocka ut lite från varje parti, men det går ju såklart inte. Hm, de rödgröna eller de blå? Måste bestämma mig nu. Har några timmar på mig. Tänk nu Sofie, tänk!

Annars har jag ingenting på schemat idag. Är väl det gamla vanliga vardagspysslet som ska göras. Tvätta, laga mat, städa och plocka ihop, dammsuga, vika tvätt, ta hand om mina små troll, förhoppningsvis hinner jag med en dusch också. Skulle även vilja ta reda på alla vissnade blommor på uteplatsen. Ser inget vidare ut med alla blomlik där ute.
Jahapp, bäst att börja nu då.

Ha en trevlig söndag och kom ihåg att rösta!

Fredag

Hej!

Nu bor vi i mina föräldrars hus i Vikarbyn i ca 2 veckor. Vi är hus- och kattvakt när de är i Italien. Jag trivs verkligen här i huset, önskar vi hade råd med ett hus. Känner inte för att flytta tillbaka till vår lägenhet nu. Det känns som vi ska in i en skokartong med uteplats. Allt är så begränsat när man bor i lägenhet. Har börjat tröttna på det nu. Det här med trapphus och små, små uteplatser/balkonger. Vill ha ett hus med stora utrymmen och en stor trädgård. Vill ha möjlighet att kunna ställa upp ytterdörren en varm sommardag och låta barnen vara ute och leka. Nu när man bor i lägenhet törs man ju knappt ha balkongdörren öppen, vet inte vem/vad man får på besök. Och vill Albin gå ut och leka, som såklart är varje dag flera gånger om dagen, så måste vi gå ut i lekparken. Tänk att ha en trädgård som han kan gå ut själv och leka i. Åh, jag drömmer mig bort...

Tjo!


Bilder

Kikade runt och hittade några gamla bilder.



Jag och min älskade syster!



Min 18-årsdag.



Haha, känns som 100 år sen.



Min älskling.


RSS 2.0