Griniga barn...

God afton!

Idag har jag och barnen varit hos mamma och pappa. Jens har varit med Micke i slalombacken. Hos m&p fick barnen hjälpa till att klä julgranen. Den blev jättefin, även om Albin hängde alla kulor på en liten yta. :) Vi fikade och bjöds på lunch, julkorv och mos. Mmmm, gott! Tack mamma!
Nu är vi hemma igen, allihopa. Och Jens klarade sig utan benbrott, tack för det! :) Snart vankas det middag och sen ska barnen i säng. Eddie är supertrött redan och klockan är bara 17. Albin har varit sur och grinig hela dagen, och nu när vi kom hem har han flippat ur flera gånger. -Jag vill ha godis mamma. -Ja det kan du få, men vi ska äta mat först. -Meeeeen mammaaaaaa!! Sen har han kastat sig på golvet och gråtit högre och högre. Och när Albin gråter så börjar alltid Eddie också att gråta. Så det har verkligen varit kaos här hemma.
Tror jag ska ta ett glas vin när barnen somnat och bara slappa i soffan.

Trevlig kväll!
Kram


Snart fjärde advent

Hej igen!

Nu är jag tillbaka igen, ännu en gång. Jag bloggar i perioder, och nu är det en sån period.
Ja, som rubriken lyder så är det snart fjärde advent. Herregud vad fort det går. December är en månad som går i raketfart, och detta år är inget undantag.
Nästan alla julklappar är inhandlade, det är bara lille Hampus kvar. Svårt att hitta på nåt till en liten på 7 mån.

Nu har det snöat i snart två dygn. Det är riktigt mysigt när snön hänger från träden och vägarna kantas av stora snövallar. Visst kan jag lida med dem som måste ut och skotta, men njuter av att jag inte behöver. Bara en liten snövall bakom bilen i carporten. Sweet!

Nu har vi skaffat en ny dator, då våran förra typ brann upp inifrån. Så vi har varit utan dator i en månad ungefär. Jag tycker inte att jag spenderar särskilt mycket tid vid datorn, men när man inte har nån så saknar man det så otroligt. Man fattar hur mycket hjälp man har av datorn. Så nu är jag helnöjd att ha en. :)

Idag har vi varit till pulkabacken. Men när vi väl kom dit så vägrade Albin att åka. Typiskt, det var ju för hans skull vi gick dit. Men Jens lyckades få med han i pulkan en gång i alla fall, men Albin tyckte det gick för fort. Och så fick han snö i ögonen. Så för honom var det ingen höjdare. Vi får åka en annan dag när det inte snöar. 

Tack å hej!  


RSS 2.0