Feber o snyftfilm

Ja, då var det dags igen. Jag ligger i feber och är förkyld. Vi har väl varit ganska förskonade med sjukdomar, men man vet ju att om en av oss blir sjuk så rullar det bara på. Vet i alla fall att barnen också blir sjuka.
Jag känner mig frusen och lite halvt illamående. Näsan rinner och det värker i bihålorna. Hoppas att det försvinner lika snabbt som det kom.

Har en slödag här hemma idag, orken är på lägstanivå. Har nyss tittat på en film jag länge velat se, Marley & Me. Den var jättebra, en sån där mysfilm som man blir glad av. Men i slutet rann tårarna ner för mina kinder. Visst, jag är känslig men till och med Jens blev rörd, är det sorgligt!

Snart vardag igen då, i morgon har vi inget inplanderat, men gissar att det blir fullt upp ändå. Om jag inte ligger nerbäddad vill säga. På tisdag ska vi till en logoped med Albin. När han var på 2,5-årskontroll på BVC så tyckte de att han pratade dåligt. Vi fick tid hos en logoped, men väntetiden var lång och nu när vi väl ska dit känns det onödigt. Albin har blivit mycket bättre med talet och blir bättre för varje dag. Jaja, vi får väl åka dit och se vad de säger.

Nu blir det två panodil och sen sängen för min del!
Ha en trevlig söndag!

25 år

I torsdags fyllde jag 25 år. Kan väl egentligen inte fatta att jag är 25, känner mig fortfarande som 19 år. :) Men med tanke på mina två barn är jag glad att jag är 25 och inte 19.

Födelsedagen började med frukost och paket på sängen med lilla familjen. Albin tyckte det var jätteroligt att äta i sängen. Eddie var inte speciellt imponerad av att ligga kvar, han ville ju upp och fräsa runt i sin gåstol.
På dagen gjorde vi inget speciellt, det var kallt ute så vi var inne. På eftermiddagen kom mamma och pappa och grattade, vi åt smaskig födelsedagsmiddag, pizza! :) Mamma hjälpte mig att göra tårtbottnar. På kvällen kom Therese och Anders och grattade.
På fredagen skulle det "riktiga" 25-årskalaset hållas, så vi började dagen med att städa här hemma. Mitt på dagen ringer det på dörren, tänker att det är väl nån försäljare eller nåt. Öppnar dörren och där står min syster med familj. Va?! -Vad gör ni här???!!! De hade åkt enda från Linköping för att överraska mig! Gissa om jag blev glad! :) Tack snälla Ni!
På kvällen kalasade vi med släkt och vänner. Det blev en lyckad kväll! Fick kanonpresenter och massa fina blommor.
Hela lördagen tillbringade vi med mamma och pappa och min syster med familj i Vikarbyn. Njöt av att få umgås med min kära storasyster som jag inte träffat sen september. Chocken har fortfarande inte lagt sig, tänk att de kom hem!
På lördagskvällen tittade vi på Melodifestivalen med Therese och Anders, tyckte inte att nån låt var bra. Inte Eurovisionbra i alla fall. Min favorit är än så länge Salem al Fakir.
Idag har vi firat Neo som fyllde 2 år igår. Grattis stora killen!

Tack å hej så länge!


Här kommer några bilder.

Albin målar med vattenfärg.
Albin målar med vattenfärg.


Eddie är en glad unge.


Mina små älsklingar.


Albin i fina frillan.
 

Albin och pappa tittar på hockey.

Nu ska det väl bli av...

Jadu, det blev inte så mycket bloggande för mig sist. Nu gör jag ett nytt försök. :)

Är hemma och är mammaledig till Eddie som snart är 8 mån. Storebror Albin, snart 3 år är också hemma hos oss på dagarna. Jag tyckte att det var onödigt med dagis just nu när jag är mammaledig och pappa Jens är arbetslös.

Idag har jag storstädat i Albins rum, herregud vad de kan dra till de små liven. Allt var i en stor röra där inne. Men nu är det fint och organiserat, Albin leker där inne nu. Han sitter vid sitt lilla bord och leker med sitt bilgarage. Han är jätteduktig att leka själv, har mycket fantasi.

Nu ska jag fortsätta städa, finns ju alltid något att göra.

Hej så länge!

RSS 2.0